Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 juli 21.41

19 juli 14.20, Mord/dråp, försök, Växjö

Man med skärskador, Araby.

En man med skärskador anträffas utomhus i Araby och förs med ambulans till sjukhus. Det är oklart gällande övriga omständigheter inledningsvis. Med hjälp av vittnesuppgift kan en misstänkt gärningsperson gripas i närheten. Tekniker budas till den avspärrade förmodade brottsplatsen på Hjalmar Petris väg.

Uppdatering kl. 16.15: En misstänkt brottsplats intill Hjalmar Petris väg är fortfarande avspärrad och kriminaltekniker fortsätter sitt arbete. Polisen använder sig bland annat av hund i arbetet med att söka efter eventuella spår.

En man i 25-årsåldern vårdas på sjukhus för stick- eller skärskador, hans skadestatus är just nu okänd. En jämnårig man är gripen misstänkt för försök till mord.

Uppdatering kl. 21.30: Den misstänkte är anhållen för försök till mord, efter beslut av åklagare. Frågor i ärendet hänvisas till Åklagarmyndigheten.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen