Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 02 juli 09.40

02 juli 00.18, Mord/dråp, försök, Gnesta

Försök till mord i Gnesta. TEXTEN UPPDATERAD

Kl 21.00 inkom samtal om pågående grovt våldsbrott i Gnesta. En man har skadat två personer varav en är allvarligt skadad. Uppgifter gör gällande att en yxa har använts vid brottstillfället. De skadade personerna är förda till sjukshus. Brottsplatsen är avspärrad och teknisk undersökning pågår. En misstänkt gärningsman greps på platsen.  I övrigt kommer inga uppgifter inom kort att lämnas angående ärendet.

09.17 UPPDATERING:

Polisens tekniker har varit på plats under natten för en teknisk undersökning. Under dagen kommer detta arbete att fortsätta på brottsplatsen och avspärrningarna kvarstår.

Den gripne, en man i 55-årsåldern, anhölls under natten misstänkt för försök till mord i två fall.

De skadade personerna är en man i 50-årsåldern och en kvinna i 40-årsåldern. Polisen har i nuläget inga uppgifter om deras skadeläge.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen