Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 juli 04.59, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning natt, region Öst

Regionledningscentralen i region Öst har under tiden 22:00-05:00 hanterat 100st  ärenden.  2 personer greps och 4 omhändertogs.

Natten var orolig i förhållande till en genomsnittlig söndags natt.

PO Södermanland

.

Vid 22.00-tiden inkommer samtal om att flera personer slåss i Vingåker. Vittner ser hur en man blir liggandes på marken. Han har troligen blivit misshandlad med någon form av tillhygge och uppvisar skador i bla huvudet. Förd i ambulans till Sjukhus, skadad men kan förhöras senare under natten. Förundersökning inledd gällande grov misshandel

Inbrott i villa anmäldes under natten i Oxelösund. Uppbruten dörr och oreda i bostaden. Inbrottet har troligen skett det senaste dygnet. Oklart vad som tillgripits.

PO Östergötland

Kl 01:51 inkom uppgift om att en person/personer försökte ta sig in i ett trapphus i Berga, Linköping. Personen/personerna tog sig inte in. Vid tillfället kastade någon en antänd flaska med brännbar vätska mot entrédörren/ fasaden. Elden kunde dock snabbt släckas av tillkallad polispatrull med radiobilens pulversläckare. Förundersökning inleddes angående försök till grov mordbrand.

Po Jönköping

Kl 02:00 påbörjades ett förföljande av en personbil i Jönköping. Bilen vägrade att stanna och försökte undkomma polispatrullen. Flera patrullen kallades till platsen och ett förföljande tog vid. Förföljande gick genom Jönköping och upp mot Husqvarna. In på LRV993 mot Kaxholmen. Förföljande patrull stoppade bilen genom prejning. Den flyende bilen hamnade på taket. I bilen fanns tre yngre män under arton år. Passagerna fick föras till sjukhus med troligtvis lättare skador. Föraren mt för tillgrepp av fortskaffningsmedel, försök till grov misshandel genom att försökt köra på polisbilar under förföljandet, olovlig körning samt vårdslöshet i trafik. Passagerarna misstänks för ringa narkotikabrott genom eget bruk.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen