Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 juli 05.41, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Hans Lippens och i em/kväll tjänstgör Ulla Brehm och Christer Fuxborg

Enligt vakthavande befälet i regionen har kvllen och natten varit lugn.

180702
Kl 01:50. Uddevalla, brand

Räddningstjänst och polis larmas till Rödshult där det brinner i en husfasad invid en villa. Branden troligen orsakad av en grill.Räddningstjänsten släckt, inga personskador finns inrapporterade och polispatrullen skriver anmälan allmänfarlig vårdslöshet.

 Kl 02:35, Grästorp, husvagnsbrand

Blåsljusenheter larmas till LV 2050 i Flo där den husvagn ska brinna, Inga personskador. Räddningstjänsten släckt branden och polisen skriver anmälan skadegörelse genom brand.

Kl 04:22 Göteborg, stöld

Polisen larmas till Haga Östergata där ett vittne har ringt till polisen och sett två personer försöka göra inbrott på Medborgarskolan. Polispatrullen är snabbt på plats och griper två personer direkt på platsen. De båda männen är i 30 års åldern och hade typiska inbrottsverktyg med sig. De medtogs tillpolishuset för vidare utredning och förhör. Båda förekommer i polisens register sedan tidigare för liknande brott. Anmälan skrivs rörande försök till stöld.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen