Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 02 juli 17.24

02 juli 16.55, Trafikolycka, personskada, Vaggeryd

Lastbil och motorcykel i kollision.

16:08 SOS larmade räddningstjänst, ambulans och polis till E4 södergående riktning i höjd med Skillingaryd med anledning av en trafikolycka mellan en lastbil och en motorcykel. Motorcyklisten har skadats och förts till sjukhus med ambulans. Det är i nuläget inte känt hur allvarliga skadorna är.

Bärgare är beställd till motorcykeln och under räddningsarbetet hålls vägen helt avstängd. På platsen genomfördes vid tiden för olyckan ett vägarbete. Hastigheten var sänkt och bilar i norr och –södergående riktning möttes.

16:55 Bärgningen av motorcykeln utförd och trafiken släpptes på i båda riktningarna. Lastbilen kunde köras från vägen från vägen och ställas upp i närheten.

17:19 Lastbilen kommer att tas i beslag för en teknisk undersökning. Olyckan kommer att utredas som vårdslöshet i trafik. Det är inte helt fastställt hur olyckan har gått till men olyckan kan ha inträffat i samband med att motorcykelföraren har genomfört en omkörning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen