Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 20 juli 07.16

20 juli 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Christer Fuxborg.

00.06 Borås, misstänkt rattfylleri
Polis stoppar en personbil på Alingsåsvägen, föraren tas med misstänkt för rattfylleri. En anmälan skrivs.

01.37 Falköping, fylleri
En påverkad man slår sönder ett väntrum på Skaraborgs Sjukhus, mannen är inte nöjd då personal inte vill skriva ut preparat till honom. Mannen omhändertas av polis för fylleri.

03.03 Vara, brand
En scoutstuga brinner av okänd anledning, räddningstjänst på väg. Ytterligare en brand upptäcks, vid Vedumsskolan brinner ett hönshus, cirka 500 meter från den förra. En avspärrning görs och anmälan om mordbrand skrivs på båda bränder.

05.07 Borås, trafikolycka
En singelolycka har inträffat på Länsväg 180, föraren som har väjt för en älg ringer själv efter hjälp då han inte kan komma ut ur bilen. Mannen körs med ambulans till sjukhus, oklart skadeläge. Bilen kommer att bärgas under dagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen