Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 juli 07.26, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

00:05 Skadegörelse Örnsköldsvik. Någon som klottrat på en bil i ett parkeringsgarage. Även tanklocket ska vara uppbrutet. Polis har varit på plats och dokumenterat händelsen, patrullen kommer att upprätta en anmälan.

00:28 Rattfylleri Sundsvall. Bil som kört i diket i Nacksta. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika, han får följa med för provtagning och förhör. Efter provtagning är mannen omhändertagen med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. Mannen är misstänkt för drograttfylleri.

01:10 Stöld/inbrott. Larm från butik i Birsta. Polis beordras till platsen. Okända gärningsmän som brutit sig in i butiken och tillgripit en större mängd tobak. Under morgonen kommer Polisens tekniker att genomföra en brottsplatsundersökning. Anmälan grov stöld.

05:20 Stöld Sundsvall. Under morgonen anmäler en bilägare på Alnön att någon stulit grill och spoiler från hans bil. Polis till platsen för utredningsåtgärder under dagen.

I övrigt en natt med få händelser, inget särskilt att rapportera.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen