Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 juli 07.46, Misshandel, grov, Strängnäs

Grov misshandel i Strängnäs.

01.52 en inringare kontaktar polisen om att en kompis till inringaren ska ha blivit misshandlad på visholmsvägen i Strängnäs. Den drabbade kompisen ska vara i behov av ambulans efter att han har blivit misshandlad med något tillhygge.

02.07 polisen är framme på platsen och börjar ta reda på vad som hänt.

02.46 en man i 25-årsåldern förs till sjukhus med ambulans. Han tros ha en fraktur på ena underarmen och ett jack i huvudet.

05.11 polisen har förhört ett antal vittnen och en utredning om grov misshandel är påbörjad. Det är en större grupp personer, ca 8-10 mörkt klädda som ska ha utfört misshandeln. Polisen är angelägen om att komma i kontakt med vittnen som sett händelsen eller personer som sett gruppen mörkklädda personer röra sig i Strängnäs. Kontakta polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen