Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 juli 05.42, Sammanfattning natt, Norrbottens län

22:00 - 05:00 Urval av händelser

22:35 Rattfylleri, Luleå 

Polisen larmades angående en misstänkt berusad person som framförde en bil. Bilisten var nära att köra på anmälaren. När bilen stoppades var föraren, man i 50-års åldern, kraftigt berusad och misstänktes för grovt rattfylleri. Förarens körkort omhändertogs.

 

 01:26 Brott mot knivlagen, LOB, Kiruna

Man omhändertogs enligt LOB av ordningsvakter på Royal Diner. Vid visitation anträffades en kniv på mannen varpå han misstänktes för brott mot knivlagen.

 

02:59 Stöld av lastbil, Kalix

Polisen kontaktades angående att en lastbil var på väg att tillgripas. En person, mjan i 25-års åldern, greps för stölden.

 

03:44 Misshandel, Piteå

En man i 50-års ålder blev slagen och sparkad av några ungdomar. Även mannens hund blev utsatt för det våldsamma angreppet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen