Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 juli 14.27

21 juli 09.22, Stöld/inbrott, Ängelholm

Inbrott samt skadegörelse, Strövelstorp.

Polis larmas till Strövelstorp gällande inbrott samt omfattande skadegörelse i flera lokaler i anknytning till varandra på Strahlavägen. Patrullen anländer kl 09.39 och arbetar med informationsinhämtning och dokumentation på platsen. Övriga uppgifter finns inte att tillgå inledningsvis.

Uppdatering: En anmälan har upprättats om skadegörelse samt stöld. Okänd gärningsperson/personer har berett sig tillträde till en garagelänga med olika verksamheter genom att kapa metallstängerna över dörrarna. Väl inne har man har slagit sönder ett tiotal bilar, en husvagn samt skurit sönder ett biljardbord. Okänt gods uppges även ha stulits. Ingen är gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen