Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 juli 04.55, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Natt lördag-söndag

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 70-tal ärenden under natten. Under kvällen igår och tidigt inatt ägnades mycket resurser åt att leta efter en försvunnen kvinna i Malmköping som hittades välbehållen (se separat notis)

Många ärenden har handlat om fylla och bråk och ungefär 10 personer har omhändertagits på grund av berusning och/eller ordningsstörning.

En man född 1987 greps i Eskilstuna vid 23-tiden igår misstänkt för att ha hotat och misshandlat en kvinna född 1990. Mannen hotade även polispatrullen med en kniv varför han är misstänkt även för detta. Han är inlåst i arrest och kommer att förhöras så snart det är möjligt. Kvinnan blev inte allvarligt skadad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen