Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 juli 06.16, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Enligt vakthavande befälet i regionen har det varit en normal polisär natt med flera ingripanden.

Dagens presstalesperson är Hans Lippens och i eftermiddag tjänstgör Tommy Nyman och Peter Adlersson.

180722
Kl 22:05 Falkenberg, Skadegörelse

Polisen larmas till Hjortsbergsskolan där det en bilförare som buskör vid parkeringen och skvätt sten på andra fordon. När polispatrullen kommer till platsen kontrollerar de en bilförare i 20 års åldern och han rapporteras för vårdslöshet i trafik samt skadegörelse då han skvätt grus/sten på andra fordon i samband med buskörningen. Det är 7 alt 8 fordon som skadats.

 180723

Kl 04:13. Åsa, brand i villa
Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till Åsa Stationsväg där boende har vaknat av en brand. Någon har hällt ut brännbar vätska invid fastighetens uthus och sedan tänt på. Boende släckte själva men räddningstjänst har efter släckt och kontrollerat så det inte spridits sig i fastigheten. Polisen har spärrat av fastigheten och kommer under dagen att genomför en teknisk undersökning på platsens. Anmälan försök till grov mordbrand. Ingen person är gripen för gärningen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen