Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 23 juli 18.50

23 juli 14.41, Mord/dråp, försök, Göteborg

På Drottninggatan har en man i 50-årsåldern påträffats knivskuren.

Mannen är vid medvetande när han förs till Sahlgrenska sjukhuset i ambulans. Skadestatus i övrigt är okänd för närvarande. Polisen håller just nu på att lokalisera brottsplatsen för att spärra av den. En man i 40-årsåldern har gripits i närområdet misstänkt för knivskärningen. Polisen håller även på att förhöra vittnen. En förundersökning om försök till mord alternativt dråp har inletts.

Uppdatering 15.21
En innergård i närheten av anträffandeplatsen har spärrats av för en teknisk undersökning då det misstänks vara brottsplatsen.

18.49 En undersökning av brottsplatsen har genomförts och avspärrningarna är nu hävda. I övrigt finns inga nya uppgifter i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen