Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 23 juli 19.42

23 juli 16.02, Trafikolycka, personskada, Grästorp

På riksväg 44 utanför Grästorp har en lastbil och personbil kolliderat.

Olyckan ska ha inträffat vid bron över Nossan och troligtvis rör det sig om en frontalkrock. Det finns i nuläget inga uppgifter om skadeläget. Räddningstjänst, ambulans samt polis är på väg.

16.20 Vägen är helt avstängd för trafik i båda riktningarna. Räddningstjänst samt ambulans är på plats, ambulanshelikopter på väg.

16.50 I nuläget är en person förd med ambulanshelikopter till Sahlgrenska sjukhuset. Oklar skadestatus. Vägen är fortfarande avstängd.

17.50 Vägen fortfarande helt avstängd för trafik. Trafikverket på plats för att städa vägbanan. Polispatrull kvar på plats.

19.35 Förutom den person som fördes till Sahlgrenska sjukhuset färdades ytterligare en person i bilen. När det gäller tillståndet för den personen återkommer vi med information när polisens utredningsåtgärder är slutförda.

Lastbilschauffören är chockad men fysiskt oskadd. Båda fordonen är tagna i beslag för teknisk undersökning. Vägen fortfarande avstängd.

20.00 Vägen åter öppen för trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen