Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 juli 20.04, Misshandel, Eskilstuna

Bråk mellan flera män i Torshälla.

18.08 Polisen larmades till Eskilstunavägen, söder om Germundsgatan i Torshälla, Eskilstuna. Flera män hade hamnat i handgemäng utomhus. Eventuellt skulle någon ha använt ett tillhygge. Polisen skickade flera patruller till adressen.

18.15 Första patrullen kom till platsen. Två män ska ha blivit rispade av ett tillhygge, en i armen och en i ansiktet. Skadorna bedömdes inte behöva ses om på sjukhus. Några gärningspersoner fanns inte kvar på platsen.

Polisen har hållit förhör och upprättar en anmälan om misshandel och en anmälan om försök till grov misshandel. Tre personer ska ha blivit utsatta för misshandel, de är i 20-, 30- respektive 55-årsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen