Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 juli 07.00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser.

23:44 Försök till grov misshandel, Östersund
Polisen får samtal om en kvinna som viftat med en kniv mot en man i en lägenhet i Östersund. Mannen lyckades slå kniven ur handen på kvinnan. Den misstänkta kvinnan lämnar lägenheten, men återkommer senare och grips av patrull. Gripandet gick lugnt till. Kvinnan, som är i 20-årsåldern, anhölls av åklagare efter förhör misstänkt för försök till grov misshandel.

00:12 Fylleri, Östersund
Polisen får samtal om en ung man som sover i en trappuppgång i centrum. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

01:56 Skadegörelse, Östersund
Polisen får samtal om att någon kastat någon form av smällare i centrala Lit. Polisen pratar med vittnen och söker i området utan att anträffa något eller någon.

02:00 Inbrott, Östersund
Polisen får samtal om att någon slagit sönder en ruta till Körfältets centrum. När patrull kommer till platsen kan de konstatera att någon tagit sig in och att saker välts omkull. En anmälan om inbrott upprättas.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen