Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 juli 07.00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

00:07 Viltolycka, Arjeplog
En bilist har kolliderat med en älg på riksväg 95, cirka två kilometer väster om Arjeplog. Det ska ha blivit stora skador på bilen och räddningstjänst skickades till platsen. Även ambulans skickades till platsen, men ingen person uppges ha blivit skadad. En jägare avlivade älgen som skadades i olyckan.

01:21 Skadegörelse, Luleå
Polis beordras till Porsön där en sten kastats genom en ruta till en bostad. Patrullen upprättar en anmälan om skadegörelse.

05:00 Viltolycka, Arjeplog
En bilist har kolliderat med en älg på länsväg 95 söder om Jäkkvik. Inga personskador, men framrutan och karossen på bilen uppges ha blivit intryckt. Älgen sprang från platsen. Eftersöksjägare kontaktad.

06:04 Rattfylleri, Boden
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Boden. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för provtagning och förhör. Mannen misstänks för rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen