Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 juli 07.00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

00:49 Trafikolycka, Örnsköldsvik
Larm inkommer om en trafikolycka på E4:an vid Skuleskogen. En bil har kolliderat med en älg. I bilen färdas fyra personer. Samtliga förs till sjukhus. För uppgifter om skador, kontakta sjukvården. Älgen dör i olyckan. Olyckan gör att det blir totalstopp i trafiken i båda riktningarna. Bilen bärgas från platsen.

04:34 Narkotikabrott, Sundsvall
En patrull kontrollerar en man på Västermalm. Mannen visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas på provtagning och förhör. Mannen, som är i 30-årsåldern, misstänks för ringa narkotikabrott.

05:03 Skadegörelse, Sundsvall
Polis beordras till ett hotell där en ruta skadats. En man ska ha sprungit från platsen. Polisen har dokumenterat på platsen och upprättat en anmälan om skadegörelse. Polisen har sökt efter mannen, men utan resultat.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen