Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 24 juli 13.43

24 juli 11.16, Trafikolycka, Trelleborg

Två personbilar som kolliderat, väg 9, Gislöv.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till väg 9, Gislöv, där två personbilar kolliderat. Efter kollisionen ska en av bilarna hamnat i diket. Fyra personer är inblandade i olyckan. Olyckan påverkar framkomligheten på platsen.

12.43 Vägen har under arbetet på plats varit avstängd i båda riktningarna. Det är sex personer inblandade i olyckan, och fem är förda med ambulans till sjukhus. Två av dem är barn. Båda bilarna kommer att bärgas från platsen.

12.51 Det är fem personer inblandade i olyckan, och inte sex. Samtliga är förda till sjukhus. En av de fem, en 35-årig man, har avlidit av sina skador i samband med olyckan. Hans anhöriga är underrättade. Arbetet fortgår på platsen.

14.43 Båda bilarna är bärgade, och vägen åter öppen för trafik. Polis är klar på plats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen