Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 24 juli 20.31

24 juli 15.00, Kontroll person/fordon, Malmö

Kontroll, larm om smäll, Eriksfältsgatan

Polis skickas till Eriksfältsgatan efter samtal om att man hört en smäll. På plats finns iakttagelser som gör att man kan misstänka att en skottlossning skett. Händelsen ska ha inträffat inomhus, och polis arbetar just nu på platsen med att utreda vad som intäffat. Kriminaltekniker är budade till adressen, och man söker på platsen med vapenhund.

17.44 Händelsen har intäffat i ett trapphus på adressen, men ingen person ska ha kommit till skada. Polis arbetar fortsatt på platsen.

Uppdatering

Kl 20.20 Okänd person har med vapen avlossat två skott mot en lägenhetsdörr. De boende i lägenheten chockade men ej fysiskt skadade, en familjemedlem/en flicka förd till sjukhus för behandling av sin chock.  Händelsen har i nuläget rubricerats som grovt olaga hot mot grupp samt grovt vapenbrott.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen