Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 25 juli 07.04

25 juli 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson.

01.56 Laholm, inbrottsstöld.
Larmet går på Euromaster på Industrigatan varför väktare samt polis larmas fram till platsen. Man kan då konstatera att en dörr in till företaget är uppbruten men tjuven har redan hunnit lämna. Oklart i skrivande stund vad man kommit över, en anmälan skrivs.

02.21 Halmstad, inbrottsstöld m.m.
Ett vittne ser hur en man öppnar en byggcontainer på Helmfeldtsgatan varför han ringer efter polis som kommer till platsen.
Man konfronterar tjuven men då blir vittnet hotad med en bultsax. Tjuven cyklar iväg från platsen med misstänkt stöldgods från containern. Patrullen söker av i grannskapet men kan inte hitta på någon som kan sättas i samband med händelsen. Ingen kom till fysisk skada och patrullen tar uppgifter för en anmälan.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen