Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 juli 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson.

22.37 Tidaholm, grov misshandel.
En kvinna blir knivskuren på Holmavägen av en känd gärningsman. Det rör sig om avvärjningsskador i samband med ett bråk men anmälaren behövde ej åka med ambulansen till sjukhus utan togs om hand på platsen. Polisen kan gripa mannen som gjort sig skyldig till brottet i en bostad i grannskapet. Han får följa med till stationen för vidare utredning.

00.39 Trollhättan, skadegörelse genom brand.
Flera fordon brinner på Myrgången varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Man släcker bränderna och det visar sig att 2 bilar är totalt utbrända samt 3 är skadade. Vittnesuppgifter noteras och bifogas anmälan som skrivs, ingen gripen.

01.32 Lidköping, mordbrand.
Räddningstjänst samt polis larmas till platsen då en gårdsbyggnad står i brand i Saleby. Den är så pass övertänd att man låter byggnaden brinna ner till marken, ingen har kommit till skada. Patrullen tar uppgifter för en anmälan.

01.34 Vara, mordbrand.
Räddningstjänst samt polis larmas till Skolgatan där skolan skall brinna. Det brinner i fasaden samt ryker från taket när man anländer till platsen. Man säkrar spår på platsen och patrullen tar uppgifter för en anmälan, branden släcks.

01.54 Göteborg, personrån.
En person grips av en allmänhet då denne har stulit en mobiltelefon på Slussgatan. Polis till plats som övertar gripandet och tar uppgifter för en anmälan. Mannen får även följa med för provtagning då han visar tecken på drogpåverkan.

04.36 Tanum, bilbrand.
Räddningstjänst samt polis larmas till Gamla Stämmenvägen där en bil brinner. Branden släcks och patrullen tar uppgifter för en anmälan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen