Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 25 juli 08.27

25 juli 07.34, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

00:14 Skadegörelse Skellefteå. Okänd person som sprayat på bilar och garageport i Bergsbyn. Polis har varit på plats för en brottsplatsundersökning. Anmälan skadegörelse.

01:23 Viltolycka på väg 807 utanför Kroksjön, Skellefteå. Ambulans har lämnat platsen efter kontroll av de inblandade, ingen som behövt åka med till sjukhus. Personbil och älg som kolliderat. Älgen skadad, eftersöksjägare utkallad.

02:00 Narkotikabrott Umeå. Man utanför restaurang som uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen tas med för provtagning och förhör.

07:07 Trafikolycka Umeå. Bilist och cyklist som kolliderat i korsningen Brogatan/Storgatan. Ambulans är på plats och tar hand om cyklisten, oklart skadeläge.

Uppdatering 08:23

Cyklisten, en ung kvinna, förd med ambulans till sjukhus. Frågor om hälsoläge hänvisas till sjukvården. Patrullen har hållit förhör och utfärdat en ordningsbot då bilföraren inte stannat för cyklisten vid övergångsstället.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen