Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 25 juli 10.31

25 juli 09.09, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser

00:02 Olaga hot Östersund. Man som ska ha hotat och ofredat en kvinna som han har en relation till. Mannen gripen och senare anhållen av jouråklagare.

 

01:20 Misshandel Östersund. Misshandel på restaurang i centrala Östersund. Polis har varit på plats och hållit förhör, anmälan misshandel.

01:37 Försök till våldtäkt, Östersund. Kvinna som uppger att en okänd gärningsman försökt våldta henne. Ska ha inträffat på Borgstigen, Frösön vid 01-tiden. Kvinnan har varit på sjukhus för undersökning men har fått lämna sjukhuset. Polisen söker tips och iakttagelser från personer som rört sig i området under tiden före och efter 01, kontakta Polisen på telefon 114 14.

01:40 Viltolycka vid Västnår, Berg. Inga personskador. Personbil och älg som kolliderat. Älgen avvek från platsen, eftersöksjägare utkallad.

02:29 Viltolycka på E14 strax efter Dalhemsviken. Inga personskador. Personbil och älg som kolliderat. Älgen skadad, eftersöksjägare utkallad.

02:34 Skadegörelse Östersund. Okänd gärningsman som krossat ruta på skola på Körfältet. Polis har varit på plats, anmälan skadegörelse.

04:22 Skadegörelse Östersund. Skadegörelse på bil i centrala Östersund. Polis har varit på plats för brottsplatsundersökning. Åtminstone en bil har fått backspegeln förstörd.

07:40 Rattfylleri Östersund. Man som blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han får följa med för provtagning och förhör.

Uppdatering 10:15

Vid kontroll visar bevisinstrumentet 0,18 mg alkohol per liter utandningsluft vilket motsvarar 0,38 promille alkohol i blodet. Förarens körkort omhändertaget.

Totalt kontrollerades ett 60-tal förare vid kontrollen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen