Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 26 juli 08.24

26 juli 02.45, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Natten i Norrbotten

Piteå, Piteå dansar och ler

5-6 personer har omhändertagits på grund av sin berusning och transporteras till polisstation. 3-4 personer har avvisats eller avlägsnats från området enligt polislagens 13 paragraf. Inga andra händelser att rapportera från festivlen.

02:20 Piteå, Sundsgatan
Drograttfylleri och olovlig körning

En man i 20 års åldern stoppas då han kör bil. Han misstänks vara påverkad av narkotika och han har inget körkort. Han tas med till polisstationen för ytterligare provtagning och förhör.

Uppdatering av Peder Jonsson 08:20

06:07 Stöld Luleå. Samtal om pågående inbrott på Porsön. Okänd person som försöker bryta sig in i en lägenhet. Polis beordras till platsen, ingen misstänkt person anträffad. Tydlig påverkan på en av dörrarna. Polisen har hållit förhör och upprättat anmälan. Oklar brottsrubricering.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen