Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 26 juli 07.01

26 juli 06.14, Sammanfattning natt, Hallands län

God morgon. Enligt vakthavande befälet i region har natten ur polisär synvinkel varit lugn

Dagens presstalesperson är Hans Lippens och i eftermiddag/kväll tjänstgör Peter Adlersson

Kl 00:28 Falkenberg, brand

Räddningstjänst och polis larmas till Stenfalksvägen där det enligt uppgift ska brinna inne på gården. Vid kontroll är det någon som försökt att tända eld på ett uthus. Anmälan skrivs angående skadegörelse genom brand alternativt mordbrand. Det aktuella området spärras av och teknisk undersökning kommer att ske under dagen. 

Kl 03:50 Halmstad, inbrott i fordon

Polisen larmas till Odalvägen i Linehed Halmstad. Där det enligt uppgift ska var en man som gör inbrott i parkerade fordon. Polispatrullen upptäcker två bilinbrott men gärningspersonen är inte kvar på platsen. Oklart vad som är tillgripet. Det finns iakttagelser att gärningspersonen har haft någon form av väska med sig när han lämna området. Ingen är gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen