Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 juli 06.16, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon. Enligt vakthavande befälet i region har det varit en lugn polisär natt.

Dagens presstalesperson är Hans Lippens och i eftermiddag/kväll tjänstgör Peter Adlersson

De bränder i vårt närområde som var aktuella under kvällen/natten är samtliga under kontroll enligt räddningstjänsten.

180725

KL 23:42. Trollhättan, trafikolycka vilt

På Lv 164 Dals Ed är det en personbil och en älg som har kolliderat. Älgen ligger kvar på vägbanan och jakträttsinnehavaren blir ut ringd till platsen. Bilföraren blir avförd med ambulans till NÄL, skadeläget är oklart men enligt uppgift ska det inte vara allvarligt. I bilen fanns också en passagerar som ej blev skadad.

180726

Kl 03:24 Vänersborg, skadegörelse

Polis och räddningstjänst larmas till Idrottsgatan i Vänersborg där det enligt uppgift ska stå en bil i brand. När blåljuspersonalen kommer fram till platsen och kontrollerar bilen påvisar den tecken på att också vara stulen. Bilbranden släcks. Samtidigt får polispatrullen information om att boenden i området har hört en del höga smälla strax innan bilen börjat brinna. Vid kontroll av ishallen har det där varit en omfattande skadegörelse där den bilen kan ha används genom att man kört på byggnaden. Där av de troligen de höga smällarna. Bland annat har man kört in i ishallens omklädningsrum, dvs byggnaden. Polisen skriver anmälan om skadegörelse genom brand på bilen och anmälan grov skadegörelse på byggnaden. Hur omfattande skadegörelsen på bygganden är får klargöras under dagen när sakägaren har gjort en besiktning. Ingen är gripen för gärningen.

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen