Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 juli 07.58, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av kvällens och nattens händelser.

18:14 Misshandel Sollefteå. Ett flertal samtal om bråk mellan 10-15 personer i stadsparken. Polis och ambulans har varit på plats. Oklart ifall någon tagits med av ambulansen. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel utan målsägare eller misstänkt. Två personer har omhändertagits med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer.

20:27 Rattfylleri Sundsvall. Polis stoppar och kontrollerar en moped i Kvissleby. Föraren, en man, tas med för provtagning och förhör. Efter provtagning i polisens bevisinstrument är mannen misstänkt för grovt rattfylleri.

00:40 Trafikolycka Örnsköldsvik. Två bilar som kolliderat på E4 vid Sörböle. Tio personer inblandade, en person förd till sjukhus. Frågor om hälsoläge hänvisas till sjukvården. Polis har hållit förhör och upprättat en anmälan.

04:09 Arbetsplatsolycka Sollefteå. Man som ramlat och slagit huvudet på arbetsplats i Hågesta. Mannen förd med ambulans till sjukhus. Polis har hållit förhör och upprättat en anmälan om arbetsplatsolycka.

05:57 Skadegörelse Sundsvall. Någon som krossat en ruta på en entrédörr i Sundsbruk. Polis har varit på plats, anmälan skadegörelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen