Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 juli 08.55, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser.

00:19 Misshandel Östersund. Larm om pågående misshandel på torget i Östersund. Två personer förs med ambulans till sjukhus, oklart skadeläge. Två personer gripna och senare anhållna misstänkta för grov misshandel. De anhållna är två män i 20-25årsåldern.

00:47 Misshandel Östersund. Bråk mellan grannar på Odenslund. Polis har varit på plats och tagit uppgifter, anmälan misshandel. Ingen uppgift om att någon ska ha behövt uppsöka sjukhus.

02:07 Misshandel Östersund. Bråk om taxi i centrala Östersund. Polis har varit på plats och hållit förhör samt upprättat en anmälan. Ingen uppgift om att någon ska ha behövt uppsöka sjukhus.

04:36 Trafikolycka Krokom. Singelolycka längs väg 339 norr om Krokom. Man i 20-årsåldern avliden i samband med olyckan. Inga andra personer inblandade. Anhöriga är underrättade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen