Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 juli 10.21, Misshandel, Eskilstuna

Bråk på hotell under natten i Eskilstuna.

07.15 en inringare kontaktade polisen och anmälde att han blivit misshandlad under natten. En polispatrull åkte till platsen och påbörjade en utredning om misshandel. Den drabbade, som är i 25-årsåldern, berättade att han bodde på ett central beläget hotell när han strax före 04 fick besök av en objuden gäst, som försökte ta sig in i rummet där den drabbade bodde med en vän. I det bråk som uppstod blev den drabbade misshandlad med knytnävsslag. Senare upptäcktes att den andra boende i rummet hade blivit av med en dator och en telefon.

Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om misshandel och en utredning om stöld. Spår har säkrats och förhör kommer att hållas med personer som kan ha något att tillföra utredningen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen