Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 juli 07.51

27 juli 02.48, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

Motorveckan Lycksele
Motorveckan har varit lugn under kvällen och natten, ett fåtal har omhändertagits enligt LOB.

En man i 20-årsåldern misstänks för brott mot alkohollagen då han misstänks ha "langat" alkohol till minderåriga. Patrull har tagit upp anmälan hållit förhör och tagit beslag.

02:00 Olovlig körning, Skellefteå, Anderstorpsleden
Patrull genomför ett stopp av en moped. Föraren som är under 18 år misstänks för olovlig körning. Detta då han inte innehar ett körkort.

02:22 Trafikolycka, Lycksele (av kommunikatör Liv Fahlén)
Larm inkommer om en singelolycka på länsväg 365 vid Husbondliden. En bilist har krockat med en älg och en person förs med ambulans till sjukhus. För uppgifter om skador, kontakta sjukvården. Älgen dog i samband med olyckan.

02:59 Trafikbrott, Umeå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på Sandbacka, Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, misstänks för olovlig körning.

05:07 Rattfylleri, Lycksele
En patrull kontrollerar ett fordon på E12 strax utanför Lycksele. Föraren, en man, medtas för provtagning. Mannen misstänks för rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen