Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 juli 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Tommy Nyman.

23.10 Partille, skadegörelse genom brand.
Räddningstjänst samt polis larmas till parkeringshuset som tillhör Allum då en bil skall brinna. Branden släcks och patrullen skriver en anmälan.

23.12 Göteborg, skadegörelse genom brand.
Någon har placerat ett antal lastpallar mot en vägg tillhörande en industrifastighet i Bergsjödalen och tänt på. Räddningstjänst samt polis till platsen som är på plats i ett tidigt skede varför man kunde begränsa samt släcka elden innan det var helt övertänt, ingen gripen.

02.58 Göteborg, narkotikabrott eget bruk.
En man kontrolleras på Vasagatan av en patrull och denne visar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. Han var även ordentligt berusad varför han får sova ruset av sig då han bedömdes att ej kunna ta han om sig själv.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen