Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 juli 07.00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

00:52 Trafikolycka, Kramfors
Polisen får samtal om en singelolycka på E4:an mellan Docksta och Bjästa. En bilist ska ha kört in i mitträcket. Det finns inga uppgifter om att föraren ska ha kommit till skada. Bilen bärgas från platsen. Det finns ingen misstanke om brott.

01:51 Trafikolycka, Sundsvall
Samtal inkommer om en bil som kört på en lyktstolpe vid en butik i Bredsand. När patrullen kommer till platsen har föraren lämnat. Patrullen dokumenterar och upprättare en anmälan om vårdslöshet i trafik, smitning.

02:50 Viltolycka, Sollefteå
Ett tåg har kolliderat med en älg mellan Graninge och Helgum. Älgen skadades i olyckan och eftersöksjägare kontaktad.

05:51 Stöld, Härnösand
Polisen får samtal om två personer som misstänks ha stulit en moped. Personerna ses skruva med mopeden i centrum, men springer därifrån. Patrullen upprättar en anmälan och ägaren kontaktas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen