Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 juli 06.24

28 juli 02.35, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Natten i Västerbottens län

23:54 Umeå, Östra kyrkogatan
Drograttfylleri

En man i 25-årsåldern stannas av polispatrull då han kör en personbil. Han misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med till polisstationen för ytterligare provtagning.

00:45 Skellefteå, Varugatan
Narkotikabrott innehav

Patrull observerar en man som är påverkad av narkotika. I samband med visitationen hittas narkotika och han misstänks för narkotikabrott innehav.

04:14 Umeå, Fogdevägen
Misshandel och olaga hot

En man i 25-årsåldern misstänks för misshandel efter att slagit en annan man och han har även hotat ett antal personer varpå han även misstänks för olaga hot.

Sammanfattning fredagsnatten gällande motorveckan i Lycksele.

En man i i 25-årsåldern misstänks för misshandel efter att slagit en annan man och han har även hotat ett antal personer varpå han även misstänks för olaga hot.

En man i 20-årsåldern har vid 03:15 vid Sågvägen tillgripit en cross och framfört den påverkad av alkohol och utan körkort. Han fick följa med för provtagning och är misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel, grovt rattfylleri, samt olovlig körning.

En man är gripen för misshandel på Ansia camping vid 02:20, då han slagit en annan man. Det är i nuläget oklart om tillhygge använts. Patrullen har hållit förhör och tagit beslag.

En man togs för rattfylleri klockan 05:15 i närheten av Arvliden. Han togs med till polisstationen för att blåsa i bevisinstrument.

Det är 9-10 personer som omhändertagits jämnlikt LOB och de har antingen tagits till polisstationen eller överlämnats till vårdnadshavare.

Det har överlag varit en lugn tillställning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen