Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 juli 07.00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser.

Sammanfattning av fredagskvällen och natten på Storsjöyran i Östersund
Ur polisiär synvinkel har kvällen och natten har varit ovanligt lugn på festivalområdet. Tre anmälningar gällande ringa narkotikabrott, eget bruk, har upprättats inne på området.

Sju personer har omhändertagits med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Av dessa var fem under 18 år och överlämnades till socialtjänsten.

03:36 Trafikbrott, Östersund
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i centrum. Föraren misstänks ha kört mot färdriktningen och bötfälls för detta.

04:15 Narkotikabrott, Östersund
En patrull kontrollerar en man i centrum. Mannen visar tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen omhändertas med stöd av LOB. Han misstänks för narkotikabrott eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen