Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 juli 07.00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

01:18 Skadegörelse, Sundsvall
Larm inkommer om bilbrand i Gudmundsbyn. Bilen är helt utbränd. Patrullen dokumenterar på platsen och upprättar anmälan om skadegörelse.

01:33 Misshandel, Sundsvall
Polisen får samtal om tre personer som bråkar i Stenstan. En patrull håller förhör och upprättar anmälan om misshandel.

01:36 Trafikolycka, Kramfors
Larm inkommer om singelolycka på riksväg 90, Frånö. En bil står i väggrenen. Föraren förs med ambulans till sjukhus. Bilen bärgas från platsen.

02:37 Skadegörelse, Örnsköldsvik
Polisen får samtal om två personer som hoppat på en husvagn i centrala Örnsköldsvik. I samband med detta gick en ruta sönder. Personerna sprang från platsen. Patrullen upprättar anmälan om skadegörelse.

02:56 Misshandel, Örnsköldsvik
Polis kontaktas om en misshandel i centrala Örnsköldsvik. En man uppges ha blivit skallad. Slagsmålet avbryts. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen