Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 juli 07.00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

En sammanfattning av natten i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman

21.27 Göteborg, mord
Polis kallades till en lägenhet i södra Biskopsgården där granne hört oväsen. I lägenheten fanns en man och en kvinna. Kvinnan var avliden och mannen greps på platsen. Den döda kvinnan var i 35-årsåldern och den misstänkte mannen i 45-årsåldern. Efter ett inledande förhör av mannen anhöll åklagare honom som misstänkt för mord. En teknisk undersökning har genomförts på platsen och ytterligare undersökningar kommer att göras på plats.

22.53 Göteborg, brand
Räddningstjänst och polis kallades till ett flerfamiljshus på Beväringsgatan där grannar larmat om röklukt i trapphuset. Det konstaterades en brand i en lägenhet på 11:e våningen. Det var papper som börjat brinna på en spis. En man i 40-årsåldern misstänks för allmänfarlig vårdslöshet. Inga kända personskador.

23.08 Färgelanda, viltolycka
Ambulans och polis kallades till en trafikolycka på länsväg 172 vid Stigen. En personbil hade kört på en älg. Föraren av personbilen körd i ambulans till sjukhus för kontroll. Älgen försvann från platsen och ska sökas av jägare. Bilen fick bärgas från platsen.

00.01 Uddevalla, personrån
En man anmäler att han på Trädgårdsgatan angripits av tre män som ryckt av honom hans guldhalsband. Polis till platsen men ingen gripen. Den drabbade skadades inte fysiskt vid rånet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen