Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 juli 20.26

28 juli 16.11, Misshandel, grov, Tingsryd

Bråk, Tingsryd.

Polis skickas till Tingsryd efter larm om ett större bråk vid busstationen. Flera ungdomar ska vara inblandade i bråket, och någon form av tillhygge ska ha använts. Enligt uppfift ska några blöda och även ambulans budas till platsen. Det ska ha varit två olika gäng som bråkat, och efter bråket har några av dem gått ombord på en buss. Polis på plats kontrollerar de inblandade på bussen, och man håller förhör med vittnen till händelsen. En person uppges ha en skada, men omfattningen av skadan är i nuläget oklar.

17.16 Den skadade personen är förd med ambulans till sjukhus, dit polispatrull åker. Det finns inga uppgifter om skadeläge. Flera frihetsberövanden har gjorts på platsen i Tingsryd.

18.31 Den skadade personen, en 18-årig man, ska ha fått stickskador, men hans skador uppges initialt inte vara allvarliga. Händelsen rubriceras i nuläget som försök till mord. Sex personer är gripna som misstänkta, och ytterligare tre personer är hämtade till förhör.

20.23 Händelsen är rubicerad som grov misshandel, och de sex gripna är alla män födda mellan -98 och -02.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen