Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 juli 04.11, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Natten i Västerbotten, samt Motorveckan i Lycksele

00:55 Umeå, Södra Slevgränd
Skadegörelse och brott mot lag om skydd mot olyckor
Tre ynglingar under 18-årsålder är misstänkta för att ha "klottrat" på en fastighet på adressen. De är även misstänkta för brott mot lag om skydd mot olyckor då de eldat på platsen.

00:50 Skellefteå, Byske
Misshandel
En man är gripen misstänkt för misshandel mot en närstående. Han är transporterad till arresten i Skellefteå och vidare utredningsåtgärder kommer företas samt att kontakt med åklagare kommer ske.

01:46 Misshandel, Umeå (av kommunikatör Liv Fahlén)
En man söker upp en ordningsvakt på en krog i Umeå och uppger att han blivit misshandlad. En patrull upprättar anmälan om misshandel.

05:18 Misshandel, Lycksele
Polisen får samtal om slagsmål utanför en pizzeria. Patrullen upprättar anmälan om misshandel och ofredande.

Sammanfattning lördag gällande motorveckan i Lycksele

Vid ca 22:20 har en man blivit misshandlad vid Ansia camping. Misshandeln har orsakat blodvite. Patrull har hållit förhör med målsägande och tagit upp anmälan. De har även letat efter gärningsman men ingen är frihetsberövad.

Vid 01 så får polisen kännedom om misshandel vid ett bageri. Det är ordningsvakter som larmar och flertalet polisresurser skickas till platsen. En man i 30-årsåldern har utdelat slag och han sätter sig till motvärn då han skall omhändertas. Han misstänks för misshandel och våldsamt motstånd. Hans kompis som försökte frita honom är även han omhändertagen och misstänkt för främjande av flykt.

8 stycken är under natten omhändertagen och polisen bedömer helgen som lugn.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen