Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 29 juli 05.05

29 juli 04.30, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Natten i Norrbotten och Piteå dansar och ler

01:56 Luleå, Porsön
Grovt rattfylleri m.m

Patrull stoppar ett fordon som framför av en man i 30 års åldern, han blåser positivt i sållningsinstrument och tas med för vidare provtagning. Misstanken blir grovt rattfylleri och grov vårdslöshet i trafik på grund av sättet bilen framfördes på. Körkortet omhändertogs av patrullen.

02:01 Kiruna, Föreningsgatan
Våldsamt motstånd

En man i 30 års åldern har satt sig till motstånd då han skall bli avvisad från platsen. Patrull tar med sig mannen till polisstationen och han delges misstanke om våldsamt motstånd.

 

Sammanfattning av Piteå dansar och ler gällande lördagen

Vid 00:26 slår en man sönder en ruta på Big Boy, patrull identifierar gärningsmannen och tar upp anmälan. Patrullen dokumenterar även skadorna på fönstret

En man omhändertogs på grund av sin påverkan vid 00:45, han togs till akuten. Han misstänks för narkotikabrott eget bruk samt innehav.

Två män misstänks för våldsamt motstånd vid klockan 01:42, detta då de har gjort motstånd vid ordningsvakter ingripande på stadshotellet. De skulle avvisas från platsen.

Vid 02:19 misstänks en man för våld mot tjänsteman och eget bruk av narkotika. Han tas med till polisstationen där han får sova i 6 timmar.

15-16 personer har under festivalen omhändertagits på grund av berusning, polisen bedömer helgen som lugn och lyckad

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen