Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 juli 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman

21.36 Sotenäs, sjöolycka
När en av polisens båtar hade hastighetskontroll till sjöss utanför Smögen vägrade en mindre båt med en person ombord att stanna på tecken. Polisbåten följde efter den flyende båten. Det slutar med att polisbåten kör på den andra båten. Den person som körde den båten skadas i olyckan och körs i ambulans till sjukhus. Okänt skadeläge för den skadade mannen som är i 60-årsåldern. Misstanken gäller sjöfylleri och att han inte stannat på tecken.

23.33 Partille, skadegörelse
Räddningstjänst och polis kallas till tre olika bränder i containrar vid Allums köpcentrum. Räddningstjänsten släckt bränderna som misstänks vara anlagda. Ingen är dock gripen. Anmälningar om skadegörelse genom brand.

05.31 Alingsås, trafikolycka
På länsväg 2024 vid Magra har en personbil kört av vägen och in i ett träd. I Bilen åkte två personer båda körda i ambulans till sjukhus för vård. För en av de skadade bedöms skadorna som allvarliga.

02.52 Göteborg, brand
räddningstjänst och polis kallas till en lägenhetsbrand på Grevegårdsgatan. Det är en fullt utvecklad brand som släcks av räddningstjänsten. Branden har startat i köket i samband med matlagning. En person vårdas på plats för lättare rökskador. Lägenhetsinnehavaren misstänks för allmänfarlig vårdslöshet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen