Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 juli 07.00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

00:15 Misshandel, Sundsvall
Polisen får samtal om slagsmål på Navet. En kvinna i 20-årsåldern ska ha blivit slagen i ansiktet. En patrull håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel. Den misstänkte, en man i 25-årsåldern, omhändertas med stöd av LOB.

00:26 Misshandel, Sundsvall
Polisen får samtal om att en man ska ha blivit misshandlad i Birsta. Mannen ska ha blivit slagen i ansiktet och behöver inte uppsöka vård. Den misstänkte lämnade i bil. Polisen har sökt efter bilen, men utan att påträffa den. En anmälan om misshandel upprättas.

00:36 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan med anledning av en misshandel. En person omhändertas med stöd av LOB. Anmälan upprättas.

00:45 Ofredande, Sundsvall
En man ska ha sexuellt ofredad några tjejer i Stöde. Han omhändertas med stöd av LOB och misstänks för sexuellt ofredande.

01:43 Skadegörelse, Härnösand
En patrull uppmärksammar personer som vandaliserar en reklamskylt. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om skadegörelse.

03:24 Misshandel, Kramfors
Polis larmas till en adress utanför Mjällom efter samtal om bråk. Enligt initiala uppgifter är det en man och en kvinna som bråkar. Kvinna får följa med ambulans för vård. Patrullen upprättar anmälan om misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen