Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 29 juli 23.00

29 juli 12.59, Våldtäkt, Ronneby

Misstänkt våldtäkt, man gripen, Ronneby.

En misstänkt våldtäkt som nyligen skett anmäls till polisen vid lunchtid på söndagen. Den misstänkta våldtäkten ska ha inträffat i Ronneby, och en man har senare under dagen gripits som misstänkt för våldtäkt. Målsägande är en flicka under 15 år, och hon är under dagen hörd upplysningsvis. Hon har inte fått några fysiska skador i samband med händelsen. Polis har under dagen sökt på brottsplatsen med hund, men ytterligare undersökningar kommer att göras på platsen. Den misstänkte, en man över 18 år, kommer att förhöras under kvällen. Därefter kommer kontakt att tas med åklagare för beslut om anhållande.

22.56 Den misstänkte mannen, född -96, har under kvällen anhållits av åklagare. Brottsplatsen är avspärrad, för vidare undersökning under morgondagen. Platsen är utomhus.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen