Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 29 juli 21.25

29 juli 16.27, Sammanfattning kväll, Västernorrland län

Polisen har ingen kommunikatör i tjänst ikväll. Hemsidan och samtal från media hanteras i mån av tid av befälen på ledningscentralen.

14:33 - Brand, Örnsköldsvik
Brand i sommarstuga i närheten av Överhörnäs, troligtvis orsakad av blixtnedslag. Stugan helt nedbränd. Inga personskador. Polispatrullen skriver en anmälan angående brand utan misstankle om brott.

15:41 - Trafikolycka, Timrå
Trafikolycka på E4 i höjd med Midlanda flygplats i södergående riktning. En bil har kör på en annan bakifrån. I den ena färdades en barnfamilj och i den andra ett äldre par. Två två äldre personerna förd till sjukhus med ambulans, de övriga oskadda. Frågor angående skadeläget hänvisas till sjukvården. Polispatrullen upprättar en anmälan gällande olyckan.

16:18 - Brand, Timrå
Brand i mindre uthus söder om Söråker, troligtvis orsakd av blixtnedslag. Inga personskador. Polispatrullen skriver en anmälan angående brand utan misstankle om brott.

20:37 - Olovlig körnig, Härnösand
En pojke i 16-årsåldern är misstänkt för olovlig körning efter att ha stoppats på en trimmar moped. Mopeden är tagen i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen