Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 juli 19.58, Sammanfattning kväll, Norrbottens län

Följande händelser finns att rapportera.

13:26 fjällräddning, Muddusfallet, Jokkmokk

Polisen larmades med anledning av att en kvinna i 35-års åldern skadat foten ute i terrängen. LSO inleddes och fjällräddare larmades ut. Fjällräddarna transporterades ut med polishelikopter och de kunde hämta kvinnan och överlämna henne till sjukvården. Enligt de uppgifter vi har så ska hon ha brutit foten.

17:58 misshandel, Piteå

Patrull larmades till centrum i Piteå med anledning av att en man blivit misshandlad. Målsägaren som är en man i 20-års åldern hade blivit slagen i huvudet av en annan man, vilken han var bekant med. Patrull tog upp en anmälan på misshandel samt höll förhör.  

19:29, trafikolycka flera fordon, E10 Gällivare

Polis och räddningstjänst larmades till E10, vid Hakkas i Gällivare, med anledning av en trafikolycka med 3 st bilar. Totalt färdades 9 personer i bilarna. Enligt de uppgifter vi fått så är det ingen som är allvarligt skadad, men det är åtminstone två barn som har fått skador. Föraren av den ena bilen är nu misstänkt för vållande till kroppsskada då denne inte har anpassat avståndet till framförvarande fordon.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen