Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 juli 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm. I kväll arbetar Stefan Gustafsson.

00.58 Gullspång, rattfylleri
En personbil med tre ungdomar kör norrut utan att stanna för polismans tecken. Efter ett förföljande stoppas bilen på Saltängsvägen i Laxå. Föraren som är 17 år misstänks för grov vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning och drograttfylleri. Passagerarna misstänks för narkotikabrott eget bruk.  

02.28 Lidköping, narkotikabrott
Polis kontrollerat en man i 35-årsåldern på Gamla Stadens Torg. Mannen tas med för provtagning misstänkt för ringa narkotikabrott.

03.41 Göteborg, brand genom skadegörelse
På pendelparkeringen på Skälltorpsvägen brinner en personbil av okänd anledning. En anmälan skrivs.

04.13 Grästorp, skadegörelse
På Lilla Bergsvägen krossar två personer två rutor till en fastighet. De två springer från platsen när de upptäcks av boende på gatan, båda lämnar platsen i en mörk bil. Polis skriver en anmälan om skadegörelse, ingen gripen i nuläget.

04.38 Strömstad, stöld
En lastbilsförare ringer och berättar att han haft inbrott i sin lastbil. Lastbilen har stått parkerad vid E6 Skree. Stulet gods skall vara elektronik, en anmälan skrivs.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen