Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 juli 06.39, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning natt polisregion Öst

Natten i regionen har varit relativt lugn. Polisen har inte fått in några larm om händelser där någon person har skadats:

Södermanlands län:

23:49 Trosa centrum. En busschaufför kontaktar polisen gällande en stökig och hotfull man på en buss. Polis kom till platsen och omhändertog mannen som är i 30-årsåldern. Han visade tecken att vara påverkad av narkotika och fick följa med polisen för provtagning. Han fick sedan stanna några timmar i polisens arrest och nyktra till. Ingen person kom till skada vid händelsen. Den omhändertagna mannen misstänks för ringa narkotikabrott och hot mot tjänsteman (busschauffören).

Jönköpings län:

23:13 Riksväg 40 Bottnaryd. Trafikolycka med älg och personbil. Kvinnlig förare  i 30-årsåldern, klarade sig oskadd. En jägare sändes ut för att avliva älgen som låg i diket.

23:42 Granitvägen Jönköping. Polisen tog emot ett larm om inbrott på en bilfirma. Ett kameralarm visade hur flera personer rotade bland fälgar på bilfirmans område. Polispatrull som fanns i närheten fick syn på två personbilar som lämnade platsen. I bilarna anträffades en större mängd fälgar och totalt fem personer greps misstänkta för stöld. De har anhållits av åklagare under natten.

03:03 E4 Ekhagen. En polispatrull stannade ett fordon och kontrollerade dess förare. Föraren, en man i 55-årsåldern, blev hotfull mot polisen och belades med handfängsel. Mannen visade sig vara påverkad av alkohol och fick följa med misstänkt för rattfylleri och hot mot tjänsteman.

03:53 Riksväg 26 Smålandsstenar. Trafikolycka med älg och personbil. Föraren, en man i 35-årsåldern, skadades inte. En jägare åkte ut och avlivade älgen som var skadad på platsen.

Östergötland:

Inga händelser att rapportera om under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen