Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 juli 12.45

03 juli 10.16, Trafikolycka, personskada, Karlstad

En trafikolycka har inträffat nära Skattkärr mellan Karlstad och Kristinehamn.

Trafiken leds om via väg 240 och 571, gamla E18 mellan Väse och Skattkärr.

Minst en person har förts med ambulans till sjukhus.

Det är rörigt på vägen och bilister uppmanas hålla koll i backspegeln och försöka underlätta för ambulans och räddningsfordon som behöver komma fram.

UPPDATERING kl. 12.06

Tre personer har fått åka ambulans från platsen, en av dem med ambulanshelikopter. Det är oklart vilka skador dessa personer har.

Det är fortfarande avstängt i trafiken och det har varit relativt rörigt på sträckan då bilister har vänt på vägen för att komma från köerna. Bilisterna har hänvisats, bland annat via meddelande på radion, att köra gamla E18.

UPPDATERING kl.12.43

Trafiken i östlig riktning kommer inom kort släppas på. Däremot kommer trafiken västerut vara avstängd i minst 1.5 timme till på grund av bärgningsarbete.

Bilister ombeds anpassa hastigheten förbi olycksplatsen och hålla ordentligt med avstånd till framförvarande fordon.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen