Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 juli 11.46

03 juli 10.29, Misshandel, grov, Eskilstuna

Tre personer gripna efter misshandel.

08:25 Polisen tog emot samtal om ett bråk mellan flera personer utanför ett flerbostadshus i Fröslunda.

08:30 Polisen anträffade tre personer utanför bostaden varav två var skadade.

Polisen misstänker att bråket börjat i en lägenhet men fortsatte utanför huset. En man fördes med ambulans till sjukhus med en skärskada på ena armen. En kvinna fördes till sjukhus för kontroll men hade inga till synes allvarliga skador. Lägenheten kontrollerades och spärrades av för teknisk undersökning. Polisens tekniker har beordrats till platsen.

09:03 Alla de tre inblandade personerna greps. En kvinna misstänks för grov misshandel och två män misstänks för misshandel. Personerna upplevdes som påverkade.

Polisen arbetar nu på platsen med att prata med personer som blivit vittnen till händelsen.


UPPDATERING 11:35

När polis kom på plats och skulle gripa de misstänkta personerna var de aggressiva och två av dem gick till angrepp mot en av poliserna. För att avvärja det pågående angreppet använde en annan polis det elchocksvapen som under två år testas i delar av Sverige. Våldet upphörde. Ingen polis eller annan person skadades av angreppet eller ingripandet. Kvinnan misstänks förutom för grov misshandel också för våld mot tjänsteman.

Mer information om användning av elchockvapen inom polisen finns att läsa på www.polisen.se (se länk nedan)

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen