Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 juli 11.00, Sammanfattning vecka, Östhammar

Polisrutan Östhammar v. 27

                                  Polisrutan Östhammars kommun

 

Jag börjar med att göra en kort summering av Midsommarfirandet. Det var relativt lugnt och vi omhändertog färre personer än vi brukar. Vi hade hjälp av vädrets makter som gjorde att festandet inte blev speciellt lockande. Det som var negativit var att flera personer blev misstänkta för olika narkotikabrott. Vi gjorde också beslag av hasch och kokain. Inget våldsbrott anmäldes under Midsommarhelgen och det är rekord bra!

 

En redovisning av några anmälda brott mellan den 27/6-3/7:

 

Östhammar: En körkortslös mopedförare har rapporterats vid två tillfällen för olovlig körning. Två personer är misstänkta för narkotikabrott. Inbrott i ett fritidshus i Björnäs.

Tjuven stal bl.a. verktyg. Inbrott i en container i Askön.

 

Gimo: Två villainbrott på Grytvägen och på Aspgatan. Brottstiden är troligen någon gång mellan den 28-29/6. Vi vill ha hjälp med DINA iakttagelser! Skadegörelse på Bruksgymnasiet och på Hammarskolan.

 

Alunda: En mindre odling av hasch har anträffats utanför tätorten. Ytterligare en mängd narkotika har hittats i en väska.

 

Österbybruk: Inbrott i garage på PA Tamms väg. Stöld av en cross mc på Dannemoravägen.

 

Öregrund: En man greps för misshandel av sin sambo. I övrigt inget anmält brott.

 

När du vill ha kontakt med polisen ska du ringa 11414. OBS! Handlar det om pågående brott ringer Du 112. Vill du skicka mejl till mig har jag adressen olle.rehn@polisen.se

 

Tf. redaktör för Östhammars Polisruta.

Kommissarie Olle Rehn

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen